Aparitii Media

1. Agentia Presa Mondena:

Parfumuri ca in 1001 de nopti, acum in Romania! Unul are praf de diamante!

"S-a deschis in Romania casa de parfumuri Marab, care imbina intr-o formula magica Orientul cu Occidentul, reinventand arta parfumeriei. Printre acestea, si unul cu praf de diamante. La evenimentul de lansare, care a avut loc la Casa Vernescu, au luat parte personalitati precum Printul Paul si Printesa Lia, premiati si pentru eleganta si diplomatie. Astfel, altetele sale regale au primit parfumul Oros, recunoscut ca avand praf de diamante."

 

2. Monden News:

S-a deschis în România casa de parfumuri Marab"S-a deschis în România casa de parfumuri Marab, care îmbină într-o formulă magică Orientul cu Occidentul, reinventând arta parfumeriei. La evenimentul de lansare, care a avut loc la Casa Vernescu, au luat parte personalităţi precum Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, premiaţi şi pentru eleganţă şi diplomaţie. Astfel, alteţele sale regale au primit parfumul Oros, recunoscut ca având praf de diamante".

 

3. Libertatea

Uite de ce adoră Olivia Păunescu Dubaiul

"[...] Mai mult decat atât, ştirista este fascinată de felul în care se îmbracă oamenii acolo, de tot ce se întâmpla în acel oraş,  încât a devenit destinaţia ei preferată de vacanţă. În această săptămână a participat la evenimentul de lansare a unui parfum creat în Dubai, dar lansat în România. Parfumul Oros are o esenţă exotică într-un ambalaj special cu cristale Swarovski".
 

4. Business Woman Prinţesa Lia şi Prinţul Paul folosesc parfum cu praf de diamante

"[...] Dana Săvuică, Luana Ibaka, Răzvan Ciobanu, Giani Kirita şi Sorin Brotnei au fost şi ei prezenţi la eveniment, fiind premiaţi cu parfumul folosit de cei mai bogaţi şeici din Emiratele Arabe. Parfumurile Casei Marab sunt inspirate din 1001 de nopţi, dar şi din parfumeria de lux franţuzească, iar magazinul din Bucureşti se regăseşte în Str. George Enescu nr. 19 (colţ cu Str. Mendeleev nr. 1)."

Nu sunt produse disponibile pentru afisare in aceasta categorie.

Marab Perfumery © 2016